ZaGo en NASM

  13-08-2018

Voor militaire en ruimtevaartdoeleinden zijn alleen de beste afdichtingsschroeven geschikt - en Nexus-leverancier ZaGO is de enige fabrikant van afdichtingsschroeven die voldoet aan NASM-gespecificeerde druktesten.
De NASM - National Aerospace Standards (Metric) - zijn vrijwillige normen die zijn ontwikkeld door de lucht- en ruimtevaartindustrie en die voldoen aan de uitdagingen van een veilige, betrouwbare werking in zware omgevingen.
Ze beschermen bedrijven die zich bezighouden met het onderzoeken, ontwerpen en maken van vliegtuigen, raketten en ruimtevaartuigen.

Klanten van ZaGO - waaronder het Amerikaanse leger, de marine en de luchtmacht - kunnen erop vertrouwen dat de militaire standaardonderdelen van het bedrijf voldoen aan strenge specificaties - en hun afdichtingschroeven zijn de enige die voldoen aan de hoge normen van de NASM82496.
De NASM-normen zijn gepubliceerd door de Aerospace Industries Association (AIA) en omvatten gebieden zoals bouten, schroeven en klinknagels, veiligheidsbeheersystemen, snijgereedschappen, luchthavenactiviteiten en het beheer van gevaarlijke materialen. Onderdelen met de normen worden internationaal gebruikt in luchtvaart- en ruimtevaartproducten.
Iedereen die een van de behandelde delen gebruikt, weet dat deze uitgebreid is getest door internationale gebruikers en is geschikt voor gebruik waar mensenlevens moeten worden beschermd - zoals op schepen, kernreactoren, spoorwegen, pretparkritten, vliegtuigen en hogesnelheidsmotoren. .
ZaGO's zelfafdichtende schroeven hebben hun kracht te danken aan een eenvoudig maar buitengewoon onderdeel - een kneedbare, robuuste 'O' -ring die precies in de groef onder de kop van de schroef past. Het blokkeert lucht, gas, water en andere verontreinigingen aan beide zijden volledig en biedt volledige bescherming voor gevoelige machines.

De expertise van het bedrijf betekent dat de beste kop, bevestiging, O-ring en uitsparing kunnen worden gekozen voor de klus, en dat de exacte maat en diepte van de groef overeenkomt met de 'O'-ring. Het is ongelooflijk precies werk, wat resulteert in de beste pasvorm en de veiligste afdichting.

Bezoek onze website voor het assortiment ZaGo-afdichtingsschroeven van Nexus

http://nexuscomponents.co.uk/Products/Switches/Sealing-Screws/ZaGO%20MilSpec%20Pan%20Heads%20-%20MS3212%20and%20MS3213

Foto door Pandu Agus Wismoyo op Unsplash